Jeg hedder Alice.Jeg er født og opvokset på Bornholm.

Jeg er oprindelig uddannet kontorassistent, kosmetolog og massør.

I dag er jeg endvidere uddannet reikimester. Jeg læste først hos de gamle reiki mestre og tog min mestergrad hos Marianne Pedersen, Armedon glory.

Jeg har taget udannelse indenfor soulrealigment hos Andrea Hess, hvilket jeg bruger til at udføre energetiske clearinger af huse, sjæle læsninger og sjæle clearinger.

Jeg har taget flere healingskurser såsom eti healing, forskellige healingsformer indenfor access  consciousness og kurser i ansigts zoneterapi, japansk lifting og ansigts akupunktur.

Jeg har så længe jeg kan huske været interesseret i det spirituelle og er altid i gang med et åndeligt kursus for at videreudvikle mig.

Jeg studerer nu soulrealigment avanceret hos Andrea Hess

Den vigtigste  lære for mig, var læren om borderline og narcissisme  og hvorfor man tiltrækker  sådanne personer og hvor meget skade de forvolder i ens selvtillid og psyke. Det gav mulighed for at forstå det hele på et helt andet plan..

Efter et par dødsfald og en skilsmisse, stod jeg alene med 3 børn og kom ind i et meget selvmodsigende miljø, hvor jeg ikke levede i overensstemmelse med mine indre værdier. Jeg begyndte at slå knuder på mig selv for at passe ind. Det kan man ikke, det førte til en dyb depression og jeg blev ved med at brænde sammen. Kan du ikke bare tage dig sammen sagde " de" men der var jo ligesom sprunget en sikring.

Når man ikke bliver set og forstået, som den man er, vil man føle sig forkert og kan komme til at fornægte sig selv og inden det sker, skal man se at komme videre. Jeg gik i gang med at lytte til healings visualiseringer med omsorg og accept af mig selv, men også accept af andre med deres unikke evner. 

Jeg fik piller, søgte og søgte efter noget der kunne hjælpe mig. Der gik flere år, og jeg var så træt af at være syg, at jeg tog mod til mig og gik op til en kineser og fik akupunktur nåle i hele kroppen. Det hjalp. Jeg gik til det i næsten 4 år.

Da havde jeg fået det så godt, at jeg kunne tage et Feng shui kursus og inden jeg var færdig med det, fik jeg en længe næret drøm om en ny lejlighed i en anden by.

Det begyndte at se lysere ud. Jeg tog mit første kursus i reiki healing og siden er det gået stærkt. Jeg udøver reiki healing på mig selv hver dag, det giver mig inspiration og løfter min vibration, så jeg bedre kan klare de udfordringer livet sender til mig. Det hjælper mig til at komme i forbindelse med mine følelser og jeg får lettere ved at træde ud af illusionen og løgnen og der ved den underliggende vrede.

Jeg fandt ud af, at når du lukker dit hjerte af i en vanskelig situation, lukker du af for dine følelser og din energi krop fryser eller låser sig til, du bliver handlingslammet. Du har ikke længere forbindelse til dit følelsescenter og er bevidst om dine følelser og det vil være svært at bruge din intuition. Derved opstår uklare tanker og forvirring og du kan ikke se gennem illusionen og løgnen. 

Nogle gange ønsker universet at lukke ned for dig, for at få dig ind i dig selv, istedet for at have antennerne ude hos alle andre. Derfor fik jeg et par blinde pletter, som gav mig nogle uhensigtsmæssige mønstre.  Det var først, da jeg begyndte at rydde op i min bagage, at jeg langt om længe fik puslebrikkerne til at falde på plads.

Jeg havde svært ved at forstå hvorfor, at jeg ikke kunne skabe det jeg ønskede, selvom jeg brugte meget tid på det og jeg måtte først lære: at for at kunne manifestere det du ønsker, skal du være i alignment, dvs. Du skal line energien op for at være i den vibration, som kan give dig det du ønsker. Ellers kan energierne være der, det føles hele tiden som, " nu sker det", men du kan ikke få det til at ske. Og det er fordi du  ikke er parat til at modtage det.

Og så må du ind og rydde op i din bagage. For nogen kan det gå hurtigt, men det kan også tage meget tid. Du må ind og heale føle og forstå, transformere, acceptere og heale, og heale. og derved slipper du gamle mønstre, får selverkendelse og kan komme videre i dit liv. Det er jeg begyndt at bruge soul realignment til, så går det hurtigere, det er ligesom at skyde genvej.

Kan du ikke manifestere dit ønske lige meget hvor meget tid du tager og hvor mange recourser du bruger, kan du med fordel undersøge dit primære og sekundære livsformål. Det er ikke alle der skal have erfaring i at leve i overflod.

Som sagt så gjort, jeg fandt ud af at  mit primære łivsformål er omsorg, det har jeg så skulle lære på alle planer og det er derfor, der har været så stor ubalance for mig i at give og tage. Det skal jeg så lære og nu arbejder jeg på, at give mig selv al den omsorg jeg glemte at give mig selv og som jeg ikke var istand til at kræve/modtage fra andre.

At tiden læger alle sår er en myte, det ligger sig som traumer i din underbevidsthed og laver ravage, det skal nok dukke frem, når det er mest ubelejligt. Derfor lærte jeg at rydde op i min bagage.

Under min udviklings rejse fik jeg hele tiden at vide, giv slip, giv slip. Jamen hvordan?

For mig var det ikke nok med endeløs samtale terapi, at sige pyt med det, eller at knipse med fingrene og sige " nu slipper jeg fortiden" eller stå og smide mine negative ting ud i en flod, der skulle først et benhårdt arbejde til, hvor jeg skulle have mod til at se mig selv uden at fornægte mig selv, eller projektere uønskede egenskaber over på andre, men være min egen detektiv og være i stand til at finde mine mønstre, som ofte var opstået i barndommen, for at kunne heale, føle, forstå, acceptere og transformere dem og give slip. Og derved blev jeg istand til at få en hel ny tankegang, som ikke drænede mig, men gav mig en større forståelse for livet og  dets udfordringer. Det at komme helt ind i min kerne, gav mig fred og ro og forståelse for, hvorfor ting skete i mit liv. Jeg følte ofte jeg havde taget forkerte valg, det ærgrede mig og gjorde mig ked af det. Men vi er her for at få erfaring, og derfor gav det mening, at jeg blev ved med at gå i de samme mønstre. Jeg blev ved med at spørge ind til hvorfor og hvad jeg kunne gøre for at afslutte disse mønstre, det skete først, da jeg begyndte at arbejde med min barndom og min tidligste ungdom

Intet er umuligt for dem, som har viljen. 

Idag er vi så privilegerede, at der er så mange skønne behandlingsformer,  og som også virker!

For mig var det vigtigt, at forstå, at vi alle har vores specielle filter og derfor forstår vi ikke tingene ens, at vi må lære at acceptere hinandens forskelligheder. Det der virker for den ene, virker måske ikke for den anden.

Jeg hjælper kvinder og mænd med at finde og slippe deres gamle negative overbevisninger og negative mønstre der får dem til at gå i ring Og blokerer dem for at skabe det de drømmer om. Hjælper dem at tage nye gode valg. Ingen behøver at sidde fast i dårlige jobs, relationer osv. Som gør dem syge . Alle har ret til at vælge om.

Jeg har selv gået igennem en årelang renselses proces, men der begyndte først at ske noget, da jeg blev reiki healer,  da reiki er en udviklingsvej. Jeg lærte en anden tankegang hos Lea og Access consciousness, men jeg kom først i dybden, og gav hurtigere slip på mine mønstre, da jeg studerede soulrealigment og det er hvad jeg bruger til at hjælpe mine klienter med. Sjælelæsning, sjæle clearing og healing. Jeg har selv gået vejen.