Behandlinger

Føler du, at du har prøvet alt? Og intet virker?

Prøv en sjæle læsning  595,-

Hovedårsagen til dybtliggende helbredsproblemer og livsproblemer er at du er ude af balance med dig selv. Du resonerer ikke  sammenhængende med din guddommelige soul blue print, den plan du er beregnet til at være, men mere den du er blevet gennem dårlige valg, negative adfærds mønstre, negative overbevisninger, der gør dig skuffet og utilfreds

Hver sjæl har sine egne gaver og måder at manifestere sin menneskelige oplevelser på.

Vores sjæl er nøglen til at frigøre vores åndelige potentiale

Du får en udførlig beskrivelse af hvem du er på sjæle plan og  din guddommelige gave , og gode råd til at udleve dit potentiale. 

Du får det hele på skrift. 

Pris 595 kr Har du fået en sjælelæsning er prisen for lille clearing på et bestemt problem

375 kr ,-

Og 295 kr for beskrivelse af dit primære łivsformål, og sekundære łivsformål, hvordan og hvor de dukker op og hvordan du udforsker dem.

Stor Sjæle clearing: 895 ,-Jeg går ind i akasha arkivet, finder  clearer og healer alle dine gamle udtjente karmiske mønstre du er klar til at slippe. 

Det kan være gamle kontrakter, løfter, forbandelser, negative begrænsninger, negative guides, vredes pile osv.

Du får ved clearingen en fantastisk midlertidig kraftfuld energi tilførsel, fordi jeg har fjernet blokeringen på dit flow af energi fra din guddommelige sjæls blue print (planen der blev skabt, da din sjæl blev skabt)

Hvis du er åben for forandring vil den ekstra kraftfulde energi kunne hjælpe dig med at skabe nye positive tankeformer og derved får du lettere ved at tage nye handlinger

Du skal være opmærksom på at hos nogle kan ting komme op til overfladen, så du får mulighed for at transformere dem, men du har stor hjælp med den midlertidige kraftfulde energi du får tilført.

Nogle klienter har en mærkbar positiv ændring meget hurtigere.

Det kan afhænge af klientens villighed til at skabe forandring.

Hvis ikke du bruger energien positivt, men vælger at hænge fast i negativitet, skaber du blot nye negative mønstre, som du hænger fast i. Det er vigtigt du forstår at det er dit valg og dit ansvar at tage nye gode valg. At det ikke er andre der skal styre dit liv.

Når du har en god mave fornemmelse, og du føler energierne strømmer i din krop, er du på rette vej.

alt det der kommer op under rensningen får du tilsendt på email. Du får yderligere en lydfil med sætninger du skal høre i 21 dage for at integrere dem i din underbevidsthed

1. Clearing Pris: 895,-

Efterfølgende clearinger  på et bestemt problem  375,-

 

Husrensning:

Vi er tiltrukket af de boliger vi vibrerer sammen med. Det er ikke usædvanligt at vi efter en sjæle rens føler os utilpasse i vores hus. Vi har ændret os,  men boligen har ikke. Derfor tilbyder jeg også at rense energierne  i din bolig.

Alle de forhenværende beboere har alle efterladt et energetisk aftryk, som kan påvirke dig. Der har været hændelser i boligen, hvor de gamle energier sidder fast. Det kan medføre at du kan føle dig deprimeret, trist urolig, når du kommer hjem. Du kan have uoverensstemmelser med dine naboer, stridigheder.

Måske er der en portal åbning i din bolig som tillader en afdød, at komme og gå, der ikke kan slippe boligen, eller måske binder boligen en uforløst negativ energi. Det kan skabe uforklarlige lyde, uforklarlige skygger. Følelsen af at blive overvåget, rørt.

Folk er blevet mere sensitive overfor gamle energier og hvilke energier de vil flytte ind i, derfor kan det være godt med en energetisk rensning, hvis i ikke kan få boligen solgt

 

Der kan være vredes pile sendt mod din bolig/forretning og for en forretning kan det påvirke din  omsætning negativt. Der kan være negative tankeformer rettet mod boligen, som kan give en svag utilpasset energi osv.

Du får på skrift, hvad jeg finder, som påvirker dig negativt og renser energetisk i dit akasha arkiv.

Jeg kan gøre det hjemmefra og behøver ikke at se din bolig.

Alt jeg skal bruge er din boligs adresse, og dit navn.

Kr. 895,-

 

Vi skal altid huske på, at vi er med skaber af vores liv, med de valg, vi tager gennem livet.  Vi kan altid tage vores kraft hjem i os selv og tage nye valg, som skaber mere af det vi drømmer om.

Vil vi have et bedre liv, må vi ind og ændre gamle overbevisninger, som ikke tjener os mere.

Det er ofte vores selvtillid, der skaber dårlige forhold for os. Vi skal huske at skabe en omsorgsfuld samtale om os selv inde i vores hoved. At rense vores sind fra gamle negative overbevisninger andre har lagt i os. Og derefter kan vi ændre vores selvbillede, med positive bekræftelser.

Derfor tilbyder jeg også clearinger med healing på lydfil, som du kan høre igen og igen, for at cleare alle gamle negative overbevisninger og derefter indsætte positive overbevisninger i dit sind.

149,00