Traumer

Det er meget almindeligt, når man modtager healing, terapi, osv. at der flyder ting fra undergrunden op til overfladen. Man kan se det som der sidder gamle overbevisninger, gamle følelser, gammel energi fastlåst i cellerne, rundt omkring i auraen. Det kan også ske ved at støde ind i nogle mennesker, som har lignende traumer, som os selv, som aktiverer eller som vækker nogle sider i os vi hellere vil glemme, der provokerer os, måske får vi overskredet nogle grænser, der provokerer det frem, måske bare livet i almindelighed, der fører os hen i situationer, som provokerer tingene frem.

Gamle overbevisninger, trauma, osv. Sidder i vores udstråling, i vores underbevidsthed og i vores ego kernes beslutning, selvom vi har en bevidst tanke om, jeg kunne godt tænke mig succes, penge, kærlighed, fred, dejlige oplevelser osv., Så har vi stadig disse gamle stivnede områder og gamle ego kerne overbevisninger, som ego kernen for enhver pris, vil bekræftes i, det vil sige, vi går hele tiden rundt og skaber , ikke det liv vi ønsker at skabe, men det liv der passer til vores overbevisninger og til de traumer og stivnede liv, vi har rundt om i vores aura og vores krop. Det er fristende at blive vred over at universet sender så mange ubehagelige oplevelser, ubehagelige relationer til os, men lad os se det som en gave til at se og forstå og få healet disse traumer.

Så vi kan tiltrække gode oplevelser, gode relationer.

Det er vigtigt med god jordforbindelse, så vi ikke bliver væltet omkuld.

Øvelse:

Når du af en eller anden grund ryger ud i mørket, som f.eks. fortvivlelse, frustration, afmagt, mister håbet, troen, lidelse.

Fyld lys i din bevidsthed for at kunne være i mørket og ud i kroppen, udfyld hver eneste celle i din krop med lys , prøv at udvide dig flere cm ud fra din krop, derefter ud i hele rummet, ud i din by, hele landet, verden, ud i hele universet. Sid sådan lidt, mærk så rødder under dine fødder , som du forestiller dig går dybt ned i jorden, nu er du forbundet fra universet og moder jord.

Start med at tale positivt til dig selv:

Sig: det her er kun en fase.

Vær din egen forældre, støt, vis omsorg og kærlighed til dig selv, hold kærligt om dig selv

Mærk det føl det

Det vigtigste i dit liv er selvkærlighed. For hvordan skal andre elske dig, når du ikke elsker dig selv.