Parathed til forandring

Ubevidst inkompetence

Jeg er godt tilfreds, jeg har ikke brug for forandringer. Der er ikke noget i vejen med min måde at løse konflikter på, det er bare min mand der hidser mig op, han er så besværlig.

Hvis nogen forsøger at motivere dig, til forandring reagerer du med modstand, det handler meget om undskyldninger og lyst til at tage ansvar.

BEVIDST INKOMPETENCE

Jeg har overvejet at tage et konflikt løsnings kursus, jeg har jo nok også min del i vores skænderier.

Her erstatter du handling med tænkning, du er klar over du må ændre adfærd, men gør ikke noget ved sagen.

BEVIDST KONPETENCE

Jeg er klar over jeg skal ændre den måde jeg løser konflikter med min mand på. Jeg går på konflikthåndtering kursus og er nu klar over hvordan jeg skal ændre min adfærd i forhold til min mand.

Her er du klar over hvordan du kan ændre dine vaner og følelsesmæssige mønstre. Og du arbejder målrettet med det. Her anerkender du dig selv.

BEVIDST KOMPETENCE

Jeg ved det er nødvendigt at få støtte og hjælp når jeg skal ændre noget meget svært i mit parforhold, derfor går jeg i terapi eller sparrer med en coach eller mentor.

Du kender nu dine handlemønstre så godt at det ligger på rygmarven. Du kan med lethed anvende din nye viden, når du står overfor forandringer. Du ved hvad du har brug for og hvordan du gør det der skal gøres