Vi har altid et valg

Vi har altid et valg, andre har et valg.

Det er med at være bevidst når man træffer et valg.  Andre har et valg i forhold til det du sender ud. Spørg ind til, hvad skaber det i den andens univers, hvis jeg gør det her, eller hvordan kan jeg melde ud, så det bliver en rar oplevelse, eller så den anden kan modtage det på bedst mulig måde. Prøve at tune ind i bevidstheden og få noget af det du gerne vil skabe istedet for det du ikke vil skabe. 

Er der noget i dit liv som generer dig, spørg hvad er det der skaber det ?og tillad andre at vælge det som de har brug for at vælge uden at det er din skyld at de vælger som de gør.

Vi kan ikke være ofre, når vi skaber vores eget liv. Hvis man har været vant til at tænke, hvis bare de andre ville ændre sig, så ville det være rigtig rart. Istedet for sige, hvad er det i mig, der skaber dette.? Gå ind og ændre det, så jeg ikke længere går ind og skaber det jeg ikke ønsker at skabe.

At give de andre skyld for at man har det dårligt, er noget vi finder på for at gøre andre mindre, eller at give os selv skylden er at gøre os selv mindre.

Vær ærlig overfor dig selv, når du begynder at se på det du ikke vil skabe, start med, hvad var det i mig, at det her dukkede op?

At være i en offer rolle er at give din egen magt fra dig, så lader du andre styre og bestemme i dit liv.