Hjertemeditation

God i hverdagen hvis du er lidt stresset, eller hvis du har brug for at koncentrere dig. Meditationen centrerer dig og retter din Focus indad, den styrker også din evne til at høre beskederne fra din skytsengel.

Sæt dig godt til rette på en stol med ret ryg. Luk dine øjne og slap af, tag en dyb vejrtrækning for at være tilstede her og nu. Mærk stolens ryglæn, mærk sædet under dine lår. Mærk gulvet under dine fødder. Fokuser på din vejrtrækning. Træk vejret ned i maven et par gange. Ret opmærksomheden mod din brystkasse, den hæver og sænker sig stille og roligt. Forestil dig at der i din brystkasse er en flamme. Den brænder stille og roligt, men fast og sikkert. Flammen udstråler ro og balance, mærk roen, mærk balancen

Mærk hvordan roen og balancen bliver en del af dig og flyder sammen med din energi. Sid nu stille og mærk hvordan flammen i dit bryst bliver stærkere og stærkere. Du mærker centreringen fra flammen i dit bryst. Du mærker der ingen flyvsk energi eller tanker er. Du er rolig i dit indre. Du mærker balance og centrering.