Vær altid bevidst om dine tanker, ellers ved du ikke hvorfor og hvad du skaber! Du kan ikke bestemme hvad andre gør imod dig, men du bestemmer selv, hvordan du vil handle på det! Vær omhyggelig med hvem du lukker ind i dit liv. Vi bliver som dem vi omgås, vi bliver som det vi læser og de film vi ser osv.

 

Der er en utrolig magt og intelligens inde i dig, der hele tiden svarer på dine tanker og ord. Efterhånden som du lærer at kontrollere dit sind ved bevidst at vælge dine tanker, så kommer du i overensstemmelse med denne magt.   Du kan holde op med at tænke gamle tanker. Hvis du synes det er svært at ændre dig. Så tag kontrol over dit sind og sig, Jeg vælger nu at tro, at det bliver lettere for mig at foretage ændringer.

Det er dine holdninger/ indstillinger/ overbevisninger og dine attituder til tingene, der er medskaber af dit liv, det er der din fastlåsthed  og blokeringer ligger, så for at slippe blokeringer må du ind og se på dine holdninger/indstillinger og ændre dem, hvis du vil skabe noget andet i dit liv.

Gør vi det vi altid har gjort, får vi det vi altid fået. For at komme ud af fastlåsthed må vi tage nye handlinger. Gør vi lidt hver dag for at skabe ændringer i vores handlinger får vi lidt efter lidt også nye resultater.

Gamle tanker og reaktioner vil i opstartsfasen køre sideløbende med de nye tanker og kan overdøve nye tanker og forvirre omgivelserne. Når vi bryder med at fodre gamle tankemønstre, reagerer egoet med at skrue op for de gamle tanker/følelser og forsøge, at hive os tilbage til den kendte komfortzone. Det kræver parathed, viljestyrke, tålmodighed, gentagelser, og daglige meditationer. Egoet kan komme op med træthed, ugidelighed, afhængighed, vrede, frustration, kedsomhed, tvivl, ligegyldighed, frygt, modstand, ydre problemer osv. , For at beskytte os mod det nye. Egoet vil at vi skal gøre det vi altid har gjort!

 

Healing arbejder i bevidstheden og vil derfor ikke være begrænset af tid og sted, takket være den moderne medicinske teknologi ved vi nu også at vore hjernebølger frembringer frekvenser, der varierer alt efter hvilken form for hjerneaktivitet der foregår, vore tanker er vibrations mønster, der overføres af vore hjerner og som ligesom radiobølger kan opfanges af den rette form for modtager.

 

Stress, uro og sygdom belaster dit sind. Healing hjælper med at løsne den blokering, der begrænser dit naturlige energi flow. Blokering viser sig på forskellige måder. For nogen viser det sig som fysiske smerter i kroppen. For nogen er det en følelse af ikke at høre til. For nogen er det en følelse af utilstrækkelighed. Med healing kan du få gode energier til at strømme frit, så du får overskud og energi igen.

Hvis du tror på det, bliver det sandt. Hvis du vil have et lykkeligt liv, tænk lykkelige tanker. Hvis du ønsker et heldigt liv, tænk heldige tanker. Hvis vi ønsker et liv i kærlighed, må vi tænke kærlige tanker. Hvad vi end sender ud med vores tanker eller ord, kommer tilbage til os på samme måde. Sådan kører loven om tiltrækning hele tiden i os

Når du sender et spørgsmål ud i universet tillader du at universet kan arrangere det sådan at det kan svare på dit spørgsmål. I form af at levere muligheder til dig Så er det din opgave at tage imod det. Du behøver ikke sige ja tak til alt, der kommer din vej, kun til det der matcher dig bedst. Og er et bidrag til dit liv. Vær bevidst om det der dukker op, du har lov til at vælge noget andet, hvis det ikke føles godt for dig

Stil spørgsmål: hvad skal der til for at der dukker muligheder op, som vil skabe mere af det jeg drømmer om.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvilke muligheder er der, som jeg ikke har set endnu?????????muligheder giver nye valg. Nye valg giver nye bevidstheder. jo mere du følger bevidstheden ./flowet, jo flere muligheder ligger der til dig.

Afirmation: jeg er villig til at ændre mig.!!!!Jeg er villig til at give slip på gamle negative overbevisninger! !!!!Jeg modtager nu alt godt fra kendte og ukendte kanaler! !!!!

Tilgivelse er en svær ting, især hvis du ikke ved hvem du skal tilgive. Husker du hvem du har givet dit hjerte til, men glemt at tage tilbage igen. Kend din historie. Skriv dagbog. Du kan være sikker på, at alt det du ikke får bearbejdet, ligger sig som traumer i din underbevidsthed. Det er vigtigt at tilgive sig selv og andre fordi du dermed sætter andre og dig selv fri, men vi skal ikke acceptere andres dårlige opførsel, vi skal passe på os selv og sørge for det ikke sker igen og flytte os væk fra krænkeren. Vi kan ikke heale op i et skadet miljø. Hvis vi starter vores tilgivelse arbejde før vi er parat, kan det være for stor en belastning for os selv. Heal det, mærk det, forstå det, accepter det og når du er parat send kærlighed og tilgivelse til dig selv og den anden.

 

 

 

 

Visualisering - Hvis du ikke kan forestille dig det liv du gerne vil skabe, hvis du ikke har nogen fornemmelse af det, så vil det at visualisere det gentagne gange, bringe dig tættere og tættere på at skabe det. Det vi udsender til verden er det, der kommer igen. Så når du vælger at være i en vibration, der matcher dine drømme, vil du lettere tiltrække dem. Føler du ikke du kan manifestere dine drømme, må du ind og se på din modstand, dvs. Dine holdninger og overbevisninger. Her kan du bruge clearinger til at slippe negative overbevisninger.

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud-og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende

 

Accesbar er 32 punkter på hovedet der bliver healet på. Dine hjernebølger afbalanceres og roen spredes til hele kroppen. Som et begrænset menneske har man tendens til at fungere ud fra tanker og følelser. Accesbar handler om at frigøre dig fra dine tanker, fastlåshed, betingelser og begrænsninger.!!!!!!!!!!!!!!!Her går vi også ind og lærer kropsbevidsthed. Når du spørger er det her sandt eller falsk. Bliver kroppen tung, er det falsk. Bliver kroppen let, er det sandt. Behandlingen er god til stress og overaktivitet i din hjerne.

Hvad nu hvis i dag er starten på noget nyt og anderledes? Hvordan ville det være, hvis dit liv kunne blive sjovt at leve igen? Hvad nu hvis du har det alt for sjovt til at lægge mærke til om andre dømmer dig? Meget tidligt i livet lærer vi, at den rigtige måde at være på er at dømme os selv og det er sådan livet er. Hvad nu hvis det værste, mest uvenlige du nogensinde har gjort mod dig selv, er at dømme dig? Og alligevel bliver du ved med at gøre det! Access Bars begynder at opløse alt dette indefra.

Mantra: alt det negative, der nogensinde er blevet sagt Og gjort mod mig, vil jeg uskabe, tilintetgøre og sende retur til afsender

Når du er villig til at være venlig og elskelig overfor dig selv og når du er villig til at kræve det for dig, følger verden efter. Når du først elsker dig selv kan du skabe et hvilket som helst forhold der fungerer for dig.

Sjæle læsning: jeg går ind i dit akasha arkiv, hvor alle informationer om alle de valg, du nogensinde har truffet, ligger, derigennem får du en udførlig beskrivelse af, hvem du er på sjæle plan, hvilke blokeringer og begrænsninger du har, hvor de kommer fra, hvad der gør, at du ikke kan leve din guddommelighed ud i din hverdag. Jeg renser din sjæl fra fortidige forbandelser, løfter, kontrakter, negative intentioner m.m., som har sat sig i dit energi system som mønstre, der udspiller sig igen og igen. Rensningen gør det muligt for dig, at transformere dit liv og nå dit fulde potentiale. Du bliver vejledt i hvordan du får mulighed for at tage nye gode valg. Alt du skal gøre er at sende dit nuværende navn, fødenavn, fødselsdag og fødested. Du får det hele på skrift og en opfølgende telefonsamtale.

Udtalelser fra tilfredse klienter

Jeg havde nogle voldsomme blokeringer i forhold til relationer, som jeg havde arbejdet med i årevis, men det var først da jeg sendte en mail til Alice og bestilte en soulrealigment clearing, at et bestemt trauma kom op til overfladen, så jeg kunne begynde at bearbejde og transformere det, at der kom flow i mine forhold igen. Jeg er dybt taknemmelig. Og giver de varmeste anbefalinger.

Louise

 

Jeg kom til Alice fordi jeg gik rundt med en dyb ked af det følelse.  et par gange med energetic transformatons healing var en kæmpe hjælp til at komme videre med mig selv.

Tak Alice

Hilsen Annie

 

 

Jeg havde det svært i mit forhold, og var begyndt at få smerter i benene. Jeg har fået nogle dejlige værktøjer til at tackle mine problemer og vidunderlige kropshealinger.

Dejligt at vide jeg altid kan ringe til Alice og få en fjernhealing med samtale, når det hele bliver lidt for svært

Maja

 

 

Jeg kom med stærke mavesmerter samt slem hovedpine dagligt, jeg valgte at opsøge Alice for at give det et forsøg. Jeg fik behandling med accesbar mod min hovedpine og healing mod mavesmerterne, hvilket har gjort jeg dagligt ikke længere har hverken mavesmerter eller hovedpine på grund af bekymringer. Jeg er evigt taknemmelig og vil til hver en tid anbefale Alice som din kommende behandler.

De varmeste hilsner fra en glad Rie 

Navn*
Emailadresse*
Besked*